Hoe werkt QualiMundi?

Reizen op maat!
Wij bieden persoonlijke en unieke reiservaringen voor reizigers die op zoek zijn naar dat tikkeltje extra. Ons aanbod bevat reisideeën die volledig op gemaakt kunnen worden naar uw wens.


Rechtstreeks in contact! Door het gebruik van ons gratis online platform komt u rechtstreeks in contact met onze lokale agenten wereldwijd. Ze staan u bij tijdens het plannen en helpen u een geweldige vakantie, vol met spannende en verrijkende activiteiten te boeken!


Onze lokale agenten zijn geselecteerd voor hun uitstekende service, jarenlange ervaring en grote reputatie. Zij kennen de geheimen van de regio en de behoeften van de reiziger.


Bent u op zoek naar een unieke reiservaring?
Neem een kijkje naar onze bestemmingen!

Wereldwijd netwerk lokale agenten

Onze lokale agenten zijn onze trots en worden geselecteerd op basis van hoge kwaliteitsnormen. Hiervoor analyseren we een aantal criteria, zoals de lokale kennis, operationele kwaliteit, luisteren naar klanten, stabiliteit, prijs, duidelijke verkoopvoorwaarden, ethisch engagement en taalvaardigheid.

Reizen op maat

Uw reis kan volledig op maat gemaakt worden naar uw wensen. Samen met de lokale agenten kunt u alles aanpassen: accommodatie, transport, excursies, verblijfsduur,.. De mogelijkheden zijn oneindig, dankzij de kennis en expertise van de lokale agenten die we hebben gekozen voor u!

Meer waarde voor uw geld

QualiMundi brengt u rechtstreeks in contact met de lokale agent. Hierdoor worden tussenpersonen vermeden en krijgt u meer waarde voor uw geld. Onze lokale agenten zullen u altijd voorzien met de beste deals!

Unieke lokale kennis

Overleg met de lokale agent en bouw zo mee aan een droomvakantie dankzij hun unieke lokale kennis! Onze lokale agenten beschikken over de nodige informatie en tips zodat u de mooiste plekjes kan bezoeken tijdens uw reis!